Topplistan Affischer

På den här sidan hittar du våra populäraste och mest sålda affischer och posters. Ta inspiration från andra och hitta din nästa poster, tavla eller din nya favoritkonstnär. Våra bästsäljare brukar bestå av posters och affischer från många olika kategorier – från konstaffischer till vackra fotografier och grafiska tryck. Våra affischer går att få i olika storlekar och kan beställas med eller utan ram.

Beskrivning

På den här sidan hittar du våra populäraste och mest sålda affischer och posters. Ta inspiration från andra och hitta din nästa poster, tavla eller din nya favoritkonstnär. Våra bästsäljare brukar bestå av posters och affischer från många olika kategorier – från konstaffischer till vackra fotografier och grafiska tryck. Våra affischer går att få i olika storlekar och kan beställas med eller utan ram.

Hitta din nästa affisch bland våra bästsäljare

Har du inte en klar idé om vilken typ av affisch du vill köpa? Då kan det vara skönt att titta på vad för affischer andra har köpt. Antingen som inspiration, eller för att lättare komma på vad du absolut inte vill hänga på väggarna. Hos Posterton är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av posters med både animerade motiv och fotografiska prints. Genom att använda våra filters kan du enkelt få fram affischer i olika färger, som till exempel blå posters eller posters med motiv i beige. Får du en idé på en viss typ av motiv så kan du utforska vidare genom att klicka på någon av kategorierna i menyn till vänster. Vill du veta mer om vilka affischer som är trendiga just nu? Besök då vår inspirationsblogg, där du hittar mängder av bra information om allt från affischkonst och inredning till guider och trender. 

Snygga affischer till alla typer av rum

Inget hem är det andra likt. Därför har vi sett till att kunna erbjuda ett brett urval av affischer och motiv. Se till exempel vårt stora urval av fotoposters i färg eller fotokonst i svartvitt. Vidare har vi även konst prints med de kändaste konstverken från de populäraste konstnärerna. Hitta din favorit bland mästare som Monet, Hilma af Klint och Picasso, eller upptäck ny konst genom att filtrera posters utifrån konststil

 

Är det ett särskilt rum du tänkt inreda så kan vi tipsa dig om våra kategorier av affischer för kök, vardagsrum, sovrum, badrum och hall. Givetvis kan vi även erbjuda fina och roliga posters till barnrum. Välj mellan affischer med gulliga djur, alfabetstavlor och olika babyfavoriter. På vår inspirationssida hittar du mängder av bra tips och idéer på hur du inreder med affischer och tavlor. Bland annat kan du läsa om hur du stylar för olika årstider eller inreder olika rum med posters

Små och stora affischer till din tavelvägg

Att blanda stora och små tavlor och affischer i en s.k. tavelvägg är en mycket stark trend just nu. Genom att utgå från olika teman (motiv eller färg) kan du skapa en unik och personlig samling av bilder, foton och tavlor, där helheten blir till ett konstverk i sig. På Posterton kan du i de allra flesta fall själv bestämma vilket mått din affisch ska ha. Vi säljer posters i storlekar från 13 x 18 cm upp till stora planscher på 50 x 70 cm. Så har du en lucka i din nuvarande bildvägg så är det bara att mäta hur stor eller liten bilden ska vara och beställa en affisch i samma mått. 

 

Vi är experter på galleriväggar och tavelväggar och kan hjälpa dig i alla steg av processen. Vill du göra det enkelt för dig erbjuder vi även färdiga tavelväggar, kompletta med affischer och matchande ramar. På tal om ramar så har vi även mängder av snygga ramar i olika material och dimensioner. Välj mellan klassiska ekramar och svarta ramar eller unna dig en vacker ram i guld eller silver. Alla ramar i vårt sortiment har mått som passar våra affischer. Det betyder att du enkelt kan beställa både affisch och ram på samma gång. 

Hög kvalitet och stor variation på våra planscher

Oavsett vilket motiv du väljer så kan du vara säker på att få en vackert utskriven poster som håller år efter år. Vi använder oss uteslutande av noga utvalt, FSC-certifierat papper av hög kvalitet. Detta säkerställer hållbarhet, inte bara för din affisch, utan också i själva framställningen av pappret. När det kommer till posters så är det viktigt att färgerna och kontrasterna återges så nära originalen som möjligt. Detta får du när du köper dina affischer från Posterton. 

Köp affischer online – snabb leverans

Posterton är baserade i Sverige. Detta betyder att du aldrig behöver vänta länge på din nya affisch. I regel skickar vi din poster redan dagen efter du gjorde din beställning. Oavsett om du beställer en poster eller ett helt posterpaket så skickar vi dem i ett hårt kartongrör som garanterar att din beställning håller sig ovikt och torr, från vårt lager hela vägen till din dörr. Som alltid när du köper hos Posterton så har du 14 dagars ångerrätt, så skulle affischen du beställde inte kännas rätt så är det bara att byta till ett motiv du tycker bättre om. Mer om leveranstider och ångerrätt kan du läsa om i våra köpvillkor.