Stora posters

Här hittar du våra stora affischer och posters. Att dekorera med en stor tavla har aldrig känts mer rätt! Vi erbjuder ett otroligt urval av posters online, perfekt för ditt hem eller kontor. Välj mellan olika stilar och mönster för att hitta just ditt motiv för en stor poster.

Beskrivning

Här hittar du våra stora affischer och posters. Att dekorera med en stor tavla har aldrig känts mer rätt! Vi erbjuder ett otroligt urval av posters online, perfekt för ditt hem eller kontor. Välj mellan olika stilar och mönster för att hitta just ditt motiv för en stor poster.

Stora affischer

Har du letat efter ett sätt att göra hemmets största väggar levande? Stora affischer är ett utmärkt sätt att fylla ut dina väggar i ditt hem med. Med så många olika mönster från moderna, abstrakta eller färgglada motiv är vi säkra på att du kommer hitta något som passar perfekt för varje rum i ditt hem. Våra stora tavlor är självklart inte bara för dem som har gott om väggutrymme utan dessa stora affischer görs sig även väldigt bra på mindre ytor. Det kan faktiskt vara så att den får ännu mer fokus just då. Känner du ändå att dina väggar är för små så tipsar vi om att luta dina posters mot en vägg - väldigt snyggt och trendigt just nu.

 

Stora posters liggande eller stående

​​Stora posters är perfekta för att binda ihop rummets stil och de kan till och med fungera som inredning i sig själva. De erbjuder möjligheten att skapa en oas i vilket rum som helst med bara ett motiv! Våra posters i stor storlek går även att hänga både stående och liggande. Det horisontella formatet (liggande) ger dig mer utrymme och vissa föredrar den här stilen framför porträttbilder eftersom de är lättare för ögonen, så att du får en fullständig bild av det som visas upp med en enda blick! En eller flera stora liggande posters kan därför ge hela ditt rum en helt ny känsla.

 

Föredrar du däremot stående format i stor storlek - går det lika bra att välja motiv i porträttformat. Välj bland många kategorier, exempelvis konst, natur motiv, texttavlor och mycket mer i en stor storlek.

 

Tips för att välja rätt stor poster

Affischerna i ditt hem är mer än bara dekoration - de är en förlängning av den stil och färgpalett du har valt för hemmet eller specifika rum. Det betyder att när du väljer nya ska du inte bara tänka på hur dessa mönster kommer att se ut, utan också på vad som finns runt omkring dem! Ett klassisk motiv kan ge balans till vilket rum som helst samtidigt som det tillför elegans med sitt tidlösa tilltal. En mer modern stor poster med exklusiva konstmotiv ger dina väggar ett mer kaxigt och framåtlutat utseende och som kan spegla din personlighet bättre. Oavsett vilken stil du väljer så glöm inte att också handla ramar i stor storlek för att matcha dina posters.

Stora tavlor billigt

En stor poster från Posterton ger dig ett sätt att visa upp dina foton och din konst i hemmet. Den kompletterar din inredning och ger varje rum en touch av klass. Oavsett om du hänger den på väggen eller lutar dig mot en, kommer våra posters att dra till sig uppmärksamhet. Storleken 50x70 poster är en av våra mest köpta storlekar. De är prisvärda och och vi uppdaterar ständigt med nya motiv och stilar. För oss på Posterton är det viktigt att kunna erbjuda bra och billiga priser samt erbjuda hög kvalite på våra posters. Vårt FSC-certifierade matta premiumpapper är av högsta kvalitet och vi använder det för alla våra prints för att de ska hålla hög kvalite i många år framåt - så du kan njuta av dina motiv flera år framåt.

 

Varför inte beställa flera på en gång? Du kan handla snabbt och enkelt och få din affisch inom 2-3 arbetsdagar. Som kund har du 14 dagars ångerrätt vilket innebär att du är du fri att byta ut dem mot en annan! Hitta inspiration bland många stora tavlor och lägg din beställning idag