Stora ramar

Letar du efter den perfekta ramen i stor storlek? I denna kategori har vi samlat ett stort urval av våra stora ramar i olika stilar och material. Oavsett om du letar efter en klassisk träram eller något mer modernt har vi det perfekta alternativet för dig. Och med flera färger att välja bland hittar du garanterat den perfekta matchningen till din tavla.

Beskrivning

Letar du efter den perfekta ramen i stor storlek? I denna kategori har vi samlat ett stort urval av våra stora ramar i olika stilar och material. Oavsett om du letar efter en klassisk träram eller något mer modernt har vi det perfekta alternativet för dig. Och med flera färger att välja bland hittar du garanterat den perfekta matchningen till din tavla.

Stora tavelramar 

Stora ramar är perfekta för att göra ett stort intryck i vilket rum som helst. Med sin stora storlek är de perfekta för att visa upp dina favorit posters eller konstverk i. Med en mängd olika stilar och mönster att välja mellan kan du hitta den perfekta ramen som kompletterar resten av din inredning. Oavsett om du vill ha en enkel och elegant ram för dina konstverk eller en mer utsmyckad och detaljerad ram för dina prints kan du hitta den perfekta ramen som passar dina behov hos oss.

Stor ram för stora väggar

Har du en stor vägg som du inte vet hur du ska fylla? Våra stora ramar är perfekta för att skapa en mer intressant och inbjudande miljö. Med sin storlek kan den användas ensam eller kombineras med andra ramar för att skapa en tavelvägg.

Oavsett vilken du väljer, kommer våra stora fotoramar att ge ditt hem ett personligt utseende. På så sätt skapar du en ombonad och rogivande hemmakänsla.

Ifall du vill kan du alltid uppdatera innehållet i dina stora ramar med trendiga och moderna posters. På så sätt kan du alltid hålla dina väggar uppdaterade med den senaste väggkonsten – något som kommer att imponera på dina gäster.

Stora ramar billigt

En fotoram från Posterton gör mycket mer än att bara skydda dina bilder. Den ger också ett sätt att visa upp dina foton och din konst i hemmet. En bra ram kompletterar din inredning och ger varje rum en touch av klass.

En stor ram, som ramar 70x100, är perfekt för att ge din affisch eller poster det där extra som gör att motivet kommer till liv. Oavsett om du hänger den på väggen eller lutar den mot en vägg kommer den att ge dramatik och skapa intresse i ditt rum. Storleken på ramen kommer garanterat att dra uppmärksamhet till ditt favoritfoto eller konstverk. Eftersom den också är så mångsidig kan du använda den i vilket rum som helst i ditt hem.

Vår kollektion av stora ramar är perfekt för att fylla upp tomma väggutrymmen och finns i svart, vit, guld, silver, koppar och naturlig ek så att du kan hitta den perfekta matchningen för ditt hem. Blanda och matcha olika stilar och storlekar på ramarna för att skapa en dynamisk känsla, eller häng flera stora tavlor bredvid varandra för att få ett verkligt genomslag.

Tips för att välja rätt stor ram

När du väljer en ram för dina foton eller konstverk är det viktigt att ta hänsyn till både stilen på din heminredning och färgerna på dina väggar, möbler och mattor. En klassisk ram kan ge varje rum en touch av elegans, medan en modern ram kan hjälpa till att visa upp din känsla för stil. Om du har svårt att hitta en ram som passar in i ditt hems inredning kan du försöka använda dessa tips.

Ta hänsyn till övrig inredning

För ett klassiskt utseende väljer du en ram som har samma färg som en av de dominerande färgerna i ditt hem. Om dina väggar till exempel är vita, välj en vit ram. Om du har en gammaldags möbelstil väljer du en klassisk ram med många detaljer och personlighet.

Om du vill ha ett mer modernt utseende väljer du en smal ram i en neutral färg. Svarta, vita och guldfärgade ramar är alla populära val som kan komplettera alla typer av konstverk eller foton.

Om du har svårt att matcha specifika färger i ditt hem, kom ihåg att komplementära färger ofta fungerar bra tillsammans. Om du till exempel har gröna väggar kan du försöka lägga till en ram med kopparfärgade toner.

Har du fortfarande svårt att hitta den perfekta ramen? Oroa dig inte – det finns gott om vackra neutrala ramar som passar utmärkt till alla typer av konstverk eller foton. Så ta dig tid och välj rätt ram för ditt hem hos oss på Posterton