Svarta träramar

Våra svarta träramar är perfekta för dina mest uppskattade minnen. Med en smal profil och lätt öppningsbar baksida är dessa ramar enkla att montera och ser bra ut på alla väggar. Oavsett om du skapar en bildvägg eller bara letar efter en ram som kompletterar din inredning är våra svarta träramar det perfekta valet.

Beskrivning

Våra svarta träramar är perfekta för dina mest uppskattade minnen. Med en smal profil och lätt öppningsbar baksida är dessa ramar enkla att montera och ser bra ut på alla väggar. Oavsett om du skapar en bildvägg eller bara letar efter en ram som kompletterar din inredning är våra svarta träramar det perfekta valet.

Vackra svarta träramar 

Trä är ett självklart val av material när du inreder och svart är färgen som passar in i alla miljöer. Därför kan du hitta svarta träramar i vårt sortiment som du kan rama in dina foton, bilder och affischer med. Skapa en egen stil i ditt hem med en tavelvägg fylld av diverse motiv och med svarta träramar som gemensam nämnare. Den matta och robusta inramningen sätter motivet i fokus på ett diskret och stilrent sätt och drar samtidigt ögonen till sig tack vare den skarpa kontrasten mot en vit tapet. Vi har något för alla smaker och tar fasta på moderna trender samtidigt som vi uppmuntrar till en klassiskt utformad inredning med diverse trädetaljer och rejäla trämöbler.

 

Många olika ramstorlekar 

Våra ramar finns i flera olika mått för att du enkelt ska kunna rama in dina affischer och posters, både vertikalt och horisontellt. Kombinera dessa ramar med ett vackert svartvitt fotografi eller en färgsprakande illustration och resultat blir likväl lyckat.
Välj utifrån kategorier för att hitta en tavla som passar bäst för det rum du planerar att dekorera.

 

Svarta ramar är onekligen ett effektivt sätt att få fram ett budskap och accentuera motivet som till exempel kan bestå av texter, illustrationer, fotografier och målningar. Det säger sig självt att svartvita motiv passar bra ihop med en svart träram, men de kan vara minst lika tilltalande som övergång från en abstrakt målning i starka färger.

 

Endast fantasin sätter gränserna för hur du väljer att utforma din tavelvägg genom att kombinera olika stilar och trender. Tidlösa citat framhävs med tyngd tack vare en svart inramning och genom att välja trä som material blir ramen dessutom något diskret och subtil för att inte ta över tavlans uppenbarelse och dess eventuella budskap. 


Posterton har ett brett sortiment med affischer och posters som gör sig vackra tillsammans med våra svarta träramar. Vi levererar högkvalitativa produkter som är framtagna för att du ska ha glädje av dem länge. Dessutom är de lätta att hantera och du kan enkelt byta ut motivet mot ett annat och behålla samma svarta ram. Genom att kombinera olika storlekar kan du skapa dynamik och geometriska konstellationer som tilltalar betraktaren.

 

Skapa en gemytlig stämning hemma med en tavelvägg som kanske berättar någonting om dig själv genom olika fragment som tillsammans utgör en enhet. Prova dig fram med våra svarta träramar och låt kreativiteten flöda när du står vid din vägg och hänger upp dina tavlor för att hitta en egen stil som du känner dig fullkomligt tillfredsställd med.