Ramar 70x100 cm

Letar du efter en stor ram för att få ditt konstverk, bild eller poster att verkligen sticka ut? Våra ramar i 70x100 cm är perfekta och dessa kan du använda i både liggande och stående format. Välj mellan olika färger och material för att hitta den perfekta passformen för ditt verk.

Beskrivning

Letar du efter en stor ram för att få ditt konstverk, bild eller poster att verkligen sticka ut? Våra ramar i 70x100 cm är perfekta och dessa kan du använda i både liggande och stående format. Välj mellan olika färger och material för att hitta den perfekta passformen för ditt verk.

En vacker ram kan göra underverk i ditt hem

Bildramar eller fotoramar är en av de inredningsartiklar för hemmet som vi inte tänker så mycket på – tills vi behöver en. Och då brukar vi ha en massa frågor. Vilken storlek behöver jag? Vilken färg passar till min inredning? Hur ska jag hänga upp den? En ram skyddar bilden, men en snygg ram ger också ett stort mervärde till din inredning. Förutom sin skyddande funktion ger ramen dig många valmöjligheter när det gäller var du ska placera ditt motiv. 

Och på tal om bilder är en 70x100 ram precis rätt storlek för de stora familjefoton eller den där kära landskapsbilden. Vare sig du hänger den på väggen eller ställer den på ett sidobord, gör den här storleken på ramen ett riktigt bra intryck. Så när du letar efter den perfekta finishen för ditt hem, glöm inte bort kraften i en bra ram.  

Tavelram 70x100 cm

En stor tavla inuti våra 70x100 cm ramar blir mycket effektfullt att hänga upp solo på en vägg, men kan bli minst lika snyggt att kombinera med flera mindre ramar. Välj ut matchande motiv och sätt sedan en enhetlig prägel genom att välja till stilrena ramar. Antingen i ek eller i exempelvis svart eller vitt. Kom ihåg att våra tavlor enkelt kan hängas upp i liggande eller stående format, beroende på motivet. Dessa 70x100 ramar är rejäla i storleken och många väljer därför att inreda dessa stående på golvet, lutade mot väggen. Ett tips för dig som gillar att ändra om ofta!

Olika material och färger i storleken 70x100

Att säga att vi har ramar för alla rum och stilar är ingen överdrift. Här har vi samlat träramar och metallramar i olika modeller så att du enkelt ska hitta rätt ram för din personliga stil.Våra ramar 70x100 finns i flera färger: svarta, vita, guld, silver och naturlig finish av trä och ek. Är du den som föredrar det klassiska utseendet i en guldram 70x100 som ger ett exklusivt och lyxigt intryck? Eller tycker att en träram 70x100 cm är rätt val för att få in en mer varm och naturnära känsla i ditt hem? Oavsett ditt val fungerar båda perfekta för färgglada och svartvita bilder och är ett utmärkt komplement till alla hem. En stor ram i allmänhet, och en 70x100 ram i synnerhet, är en garanti att skapa en effektfull känsla på alla dina väggar. 

Stora och stabila ramar

Våra stora ramar i storleken 70x100 är inte bara snygga och vackra att titta på. De är också stabila och tillverkade av högkvalitativt trä eller metall som ger en hållbarhet över tid. De levereras med en upphängningsanordning för både vertikal och horisontell upphängning på väggen. Detta gör dem till ett utmärkt komplement i alla hem. Ramarna i denna kategori passar bilder i storlekar upp till 70x100 cm eller 100x70 cm och har bildförhållandet 7:10.

Billiga ramar 70x100

Stort behöver inte betyda dyrt. Vi anser att alla ska kunna njuta av kvalitetsinramning. Därför har vi sett till att hålla våra priser överkomliga utan att tumma på kvaliteten. Det gäller för alla våra olika ramar. Vi har under flera åt levererat prisvärda ramar till hela Europa och mottagit höga omdömen. Både för vår kvalité, men också vårt pris.  

Enkel montering av din tavelram 70x100

Det ska inte bara vara prisvärt att köpa ramar i storleken 70x100 från Posterton – det ska också vara enkelt att montera. Våra ramar är perfekta för större verk och har clips på baksidan för snabb och enkel montering. Dessutom har de fästkrokar så att du kan hänga dem i antingen stående eller liggande läge på väggen. Och för att dina bilder ska se bra ut har vi inkluderat extra tjockt, splitterfritt plexiglas som är kristallklart. Se bara till att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din ram på väggen.

Matcha dina ramar med din inredningsstil

Inredningsstilar förändras och utvecklas hela tiden. Vissa inredningsdesigners föredrar att använda vissa typer av material för sina ramar eftersom de speglar det övergripande temat för den specifika stilen. Här nedan har vi matchat ihop olika ramar med olika inredningsstilar och hur du kan tänka när du ska välja.

Skandinavisk – stilrena vita och svarta ramar 70x100

Den skandinaviska inredningsstilen är lätt och anspråkslös och ses ofta i vita eller svarta ramar. Dessa val är tillräckligt lätta för att inte överväldiga ditt utrymme, men ger också en elegant touch utan att dra för mycket uppmärksamhet till sig själva

Fashion & Glamour – lyxiga silver- och guldram 70x100

Om du försöker skapa en lyxig och modern känsla i ditt hem är det viktigt att du inte bara väljer möblerna utan även hur du ställer ut dem. När du bestämmer dig för ramar är till exempel silver- eller guldramar ett bra val, eftersom de passar till många olika stilar av rumsinredning. Särskilt om det finns inredningsinslag som till exempel en dryckesvagn med metalldetaljer.

Bohemisk – naturnära träramar 70x100

Om du letar efter något med en organisk känsla kan träramar vara perfekta. En bohemisk miljö kan hjälpa till att få fram den mer naturliga sidan av din inredning. Mörkare träslag som ek ger helt andra resultat än ljusare, så det är värt att prova båda alternativen innan du bestämmer dig för en specifik typ av träslag du vill använda. Exempelvis kan ett foto av en gammal skylt få extra mycket karaktär och bohemisk känsla med en mörkare träram runt sig.