Ramar 50x70 cm

Rama in dina minnen, foton eller posters med våra trendiga 50x70 cm ramar. Med olika färger och storlekar att välja mellan kan du blanda och matcha för att skapa den look du vill ha. Utforska alla våra ramar i storleken 50x70 formatet.

Beskrivning

Rama in dina minnen, foton eller posters med våra trendiga 50x70 cm ramar. Med olika färger och storlekar att välja mellan kan du blanda och matcha för att skapa den look du vill ha. Utforska alla våra ramar i storleken 50x70 formatet.

Tavel- & Fotoramar 50x70 cm

Våra 50x70 ramar blir utan tvivel pricken över i:et i inredningen. Börja med att välja ut posters och bilder från vårt stora sortiment och matcha sedan med en av våra snygga ramar. Stora posters känns betydligt mer exklusiva inuti en ram, samtidigt som motivet också visas från sin bästa sida. Här kan du dessutom välja bland många varianter av ramar, exempelvis mattsvart metall eller äkta ek.

Köp billiga ramar 50x70 online hos Posterton!

Att uppdatera ditt hem behöver inte vara dyrt! Det finns många fördelar med att handla ramar online. En av fördelarna är just priset. Med våra 50x70 ramar kan du med enkla medel får till ett nytt fräscht utseende utan att behöva spendera en massa pengar för att göra det. Våra ramar är av hög kvalitet och rimligt prissatta, så du kan handla tryggt och enkelt. 

Skandinaviska stil med hjälp av ramar

Du kan välja om du vill ha en skandinavisk prägel med en ekram, eller om du hellre vill ha något mer effektfullt, som en tjockare ram i svart. Att kombinera både större och mindre tavlor på en och samma vägg blir ofta snyggt och skapar en mer levande känsla i hemmet. Kom ihåg att du även kan rama in andra saker än just posters i våra 50x70 cm ramar. Det kan exempelvis vara en torkad blombukett, gamla armbandsklocka eller kanske en antik tapet.

Storleken har betydelse

Det brukar heta att storleken inte har betydelse. Vi tycker att stora ramar är ett utmärkt sätt att ge ditt hem lite personlighet. Men många är för rädda för att använda dem och nöjer sig istället med mindre ramar. Det är där vi på Posterton kommer in i bilden! Vi tror att stora, vackra ramar har potentialen att höja ett helt rum och sätta en personlig prägel på dina väggar. Därför har vi här samlat våra mest sålda och populära fotoramar i storleken 50x70.

Stort utbud av olika färger 

I denna kategori har vi samlat vårt breda utbud av ramar i alla möjliga stilar, färger och material, så du hittar garanterat den perfekta ramen för dina behov. Letar du efter en snygg och enkel ram som inte stjäl strålkastarljuset från ditt foto? Kolla in vårt urval av svarta ramar, som finns i olika stilar för att passa din smak. Eller satsa på något lite mer stilrent med en av våra lyxiga guldramar – perfekt för vilket rum som helst. Föredrar du glamour? Då får du inte missa våra ramar i koppar och silver som garanterat kommer bli ett tillskott i din inredning. Här nedan hittar du alla våra olika typer av tavelramar i storleken 50x70:

Tänk på detta när du väljer din 50x70 ram

Det finns några saker att tänka på när du väljer rätt ram till ditt konstverk eller fotografi. Den första är ramens färg, eftersom den kan bidra till att sätta tonen eller temat för hela verket. Vita ramar är idealiska för att smälta in med ljusare väggar, medan svarta ramar kan hjälpa till att framhäva färgerna i ditt verk.

En annan sak att tänka på är ramens storlek. Se till att mäta konstverket eller fotografiet du ska rama in så att du vet vilken storlek på ramen du ska leta efter. Det är också viktigt att tänka på hur mycket av verket du vill ska vara synligt genom ramen. Om du vill visa upp mycket av verket ska du välja en ram med en bred kant. Om du vill ha ett mer minimalistiskt utseende ska du välja en ram med en smal kant.

Tänk slutligen på vilken stil av ram som komplettera ditt konstverk eller fotografi. När du hänger inramad konst på väggen är det viktigt att välja en stil som passar in i resten av din inredning. Om du till exempel har ett modernt hem kanske du vill välja en elegant och enkel metallram. Om ditt hem har en mer traditionell inredning är träramar ett bättre val.

Luta din konst mot väggen eller hänga upp?

Om du letar efter ett kreativt sätt att visa dina målningar, varför inte prova att luta dem mot väggen? Denna trendiga bohemiska stil är perfekt för att skapa en avslappnad look i ditt hem. Placera bara din målning på golvet mot väggen och voila!

Den här stilen är inte bara snygg, den är också superlätt att åstadkomma. Du behöver inga komplicerade upphängningssystem eller spikar i väggen – du behöver bara luta din målning mot väggen och njuta. Dessutom är det mycket mindre troligt att den här metoden orsakar skador på dina väggar, så det är en vinst för alla.

Oavsett om du är en konstälskare eller bara letar efter ett unikt sätt att dekorera ditt hem, är det en trend som du säkert kommer att älska att luta dina tavlor mot väggen.