Guldramar

Guldramar är det perfekta sättet att visa upp dina posters, foton och bilder. Med en elegant stil och en lätt öppnad baksida gör dessa ramar i guld det enkelt att montera dina konstverk. Oavsett om du vill skapa en elegant tavelvägg eller bara vill ha ett enkelt sätt att visa upp dina foton är guldramar den perfekta lösningen.

Beskrivning

Guldramar är det perfekta sättet att visa upp dina posters, foton och bilder. Med en elegant stil och en lätt öppnad baksida gör dessa ramar i guld det enkelt att montera dina konstverk. Oavsett om du vill skapa en elegant tavelvägg eller bara vill ha ett enkelt sätt att visa upp dina foton är guldramar den perfekta lösningen.

Ramar i guld

Guldramar är det perfekta sättet att lägga till en touch av lyx till din vardag. Med sin varma och inbjudande färg får guldramar garanterat alla bilder att sticka ut. Oavsett om du ramar in ett familjefoto eller ditt favoritkonstverk är guldramar ett elegant och iögonfallande val.

Våra guld ramar finns i en mängd olika storlekar och stilar, så du kan hitta den perfekta för just din smak. Guld är särskilt populärt för bröllopsfoton, men det ger också en touch av elegans till alla studentfoton eller posters. Våra ramar är tillverkade av högkvalitativa material som aluminium, metall och trä. Du kan med andra ord vara säker på att de håller i många år framöver. Dessutom är de lätta att hänga upp, så du kan njuta av dina nya ramar direkt.

Tavelram i guld

Att guldramar kan vara ett vackert tillägg till vilket rum som helst är vida känt. Ramarna är dessutom perfekta om du vill ha antingen en industriell eller en glamorös stil i din inredning. Metallens tyngd gör att de känns lyxigare än träramar, samtidigt som de skapar en övergripande tonskillnad i din inredning som fungerar bra med ljusare färger. En guldram verkar mindre lugnande och drar mer åt de eleganta hållet. På så sätt kan du lätt få den där lyxiga känslan i din vardag.

När vi pratar ramar i metall vill vi även slå ett slag för våra silverramar, kopparramar och våra svarta metallramar. Inredningsdesign handlar om att göra djärva val och att inte vara rädd för att experimentera. Det är därför vi älskar metallramar. Oavsett om du väljer att använda den som fotoram eller tavelram kommer den inte göra dig besviken. Och vet du vad det bästa är? De glänsande guld-, silver- och koppardetaljerna ser bra ut när de grupperas tillsammans. Så var inte rädd för att blanda och matcha!

Exklusiv inramning med stora guldramar

De stora konstnärerna har genom alla tider enats om att ett stort konstverk kräver en exklusiv inramning och att guld är ett självklart val för att förgylla en vacker målning. Vi har ett stort utbud med tavlor, affischer och posters som kan få samma upplyft med hjälp av en guldram och andra tavelramar.

Som avrundning till ett färgsprakande motiv skapar guldfärgen liv i tavlan och tar den till nya höjder och dimensioner. Rött, grönt och blått, i lättsamma och ljusa nyanser. Såväl som mörka dramatiska bilder som kan tyckas vara fångade i en pågående rörelse, förevigas med en exklusiv ram i den allra ädlaste av färger.

På Posterton erbjuder vi guldramar av hög kvalitet för att ge dig förutsättningar att inreda din bostad på ett stilrent och tidlöst sätt, och med möjligheten att välja fritt mellan diverse storlekar, mått och nyanser. På så sätt kan du utforma en tavelvägg som hänför betraktaren gång på gång.

Vi når ut med våra guldramar till en bred publik och vår utgångspunkt är att alla ska ha möjligheten att på ett enkelt sätt dekorera sina väggar i exklusiv stil. Du som är intresserad av konst eller inredning får en unik möjlighet att prova dig fram mellan olika motiv och kombinationer för att med kreativa medel skapa ett hem som du kommer att trivas i till fullo. 

Guldram till din favoritmålning 

Du kanske bara vill rama in din favoritmålning i en guldram för att förtydliga din vördnad inför just denna målning eller konstnär. Du kan också kombinera flera mindre tavlor för att skapa en hel tavelvägg i samma inramning. I vissa fall kan en foto- eller posterram ta fram en helt ny betydelse eller association från motivet. Vi uppmuntrar till kreativitet och mod att försöka förmedla någonting extra med inredningen. Att hänga upp tavlor är ett effektivt sätt att påverka omgivningen och sätta prägel på din bostad.

Välkommen till vårt sortiment med fantastiska ramar som du kan ha stor glädje av länge, och om du så önskar förnya med olika motiv efter hand. Låt dina tavlor få ett helt nytt uttryck med en guldram som tar fram bilden i ett nytt sken. Genom att kasta ett subtilt ljus över dessa tavlor kan du skapa en oförglömlig stämning och med orientaliska och exotiska motiv tar tavlan med dig på en själslig resa som du kan låta dig själv följa med på varje gång du passerar den. Med snygga ramar kan du bokstavligen sätta guldkant på tillvaron. 

Köp dina ramar hos Posterton

När du köper en ram på Posterton skickar vi den vanligtvis redan dagen efter din beställning. Från det att du gjort din beställning har du 14 dagars ångerrätt. Med andra ord, gott om tid att känna efter ifall du valt rätt motiv eller inte