Metallramar

Våra metallramar är av hög kvalitet och tillverkade av högkvalitativ lackerad metall. De finns i flera olika färger, svart, guld, silver och koppar. Alla våra metallramar är perfekta för att ge din inredning en touch av elegans.

Beskrivning

Våra metallramar är av hög kvalitet och tillverkade av högkvalitativ lackerad metall. De finns i flera olika färger, svart, guld, silver och koppar. Alla våra metallramar är perfekta för att ge din inredning en touch av elegans.

Metallramar perfekt för en modern och traditionell inredning

Våra metallramar är ett perfekt val för dig som letar efter ett elegant sätt att visa upp dina favorit posters eller -konstverk. Våra metallramar har eleganta linjer och en enkel design som passar till alla hem inredningsstilar, från modern till traditionell. Dessutom är dem ett perfekt sätt att få din väggar att sticka ut och glänsa lite extra. Våra metallramar är tillverkade av högkvalitativ metall, byggda för att hålla länge – och deras klassiska utseende kommer aldrig att gå ur tiden. Oavsett om du visar upp ett familjefoto, ditt barns konstverk eller favoritbild från en resa, kommer våra silverramar att ge en touch av stil till alla dina miljöer.

 

Stort sortiment av olika metallramar

På Posterton finner du ett stort sortiment av aluminum ramar i olika färger. Oavsett om du är ute efter det klassiska valet svart metallram eller om du söker en chic guld metall ram så kommer du finna det du söker hos oss. 

 

Svarta metallramar bli sällan fel och är självklara i ett modernt, såväl som klassiskt hem, vilket är extra tydligt om du väljer en svartvit poster eller affisch. Den metalliska färgen ger dessutom ett exklusivt intryck, tack vare sin blänkande design och robusta material. 

 

Metallramar i guld kan vara ett vackert tillägg till vilket rum som helst är vida känt. Ramarna är dessutom perfekta om du vill ha antingen en industriell eller en glamorös stil i din inredning. Metallens tyngd gör att de känns lyxigare än träramar, samtidigt som de skapar en övergripande tonskillnad i din inredning som fungerar bra med ljusare färger.

 

Silverramar brukar förknippas med både elegans och lyx, vilket gör dem perfekta för rustika eller industriella stilar. De kan också användas i glamorösa, minimalistiska och vintagestilar. Eftersom de är så diskreta är silverramar lätta att arbeta in i vilken rumdesign som helst. Dessutom passar de utmärkt till nästan alla typer av inredning.

Med inspiration från våra svenska landskap med skogar, berg och åkermark är dessa kopparramar utformade och anpassade för nordiska hem i klassisk svensk stil. De gör sig fantastiskt vackra som en kontrast till en i övrigt modernistisk inredning och förmedlar både lugn och harmoni.

 

På Posterton finner du: 

 

  • Svart metallram 
  • Silver metallram 
  • Guld metallram
  • Koppar metallram

 

Metallramar i olika storlekar

Vi erbjuder metallramar i alla möjliga storlekar. Oavsett om du söker en storlek som 13x18 cm som är perfekt för de små bilderna du vill rama in, t.ex ett vykort. Eller om du har ett diplom eller certifikat som du gärna vill ha hängandes på väggen eller ståendes i bokhyllan så har vi storlek 21x30 cm. Du kanske är på jakt att göra din egen tavelvägg med metallramar i något av måtten: 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm eller 70x100 cm hos oss på Posterton så har vi det du behöver. 


Letar du efter posters för att pryda dina ramar finner du även det hos oss på Posterton. Vi har allt från små posters i storlek 13x18 till större, storlek 70x100.