Svartvita Posters

Vi presenterar vår kategori med svartvita posters! Dessa tidlösa affischer är perfekta för alla inredningar och kan anpassas till din unika stil. Med massor av teman att välja mellan kan du säkert hitta den perfekta affischen för ditt hem. Så varför inte byta färg och satsa på svartvita affischer?

Beskrivning

Vi presenterar vår kategori med svartvita posters! Dessa tidlösa affischer är perfekta för alla inredningar och kan anpassas till din unika stil. Med massor av teman att välja mellan kan du säkert hitta den perfekta affischen för ditt hem. Så varför inte byta färg och satsa på svartvita affischer?

Snygga svartvita posters & affischer

Posterton erbjuder ett brett urval av svartvita posters och tavlor, både med abstrakta och tydliga budskap som kan kombineras för att utforma en unik stil i ditt hem. Att dekorera väggarna med dessa affischer & posters är ett lika säkert som självklart val och med rätt ljussättning hemma kan du skapa en speciell känsla och framhäva motiven i tavlorna. I vårt utbud finns både ikoniska fotografier av kända personer, liksom korta textstycken eller citat som berör människor på flera olika sätt. 


Du som är mer minimalistiskt lagd kan glädjas åt enkla illustrationer eller teckningar i sparsmakad stil och geometriska mönster liksom mjuka linjer, och du som dras till starka kontraster med abstrakta motiv kan välja något mer utsvävande. Chansen att hitta ett fotografi av en av dina stora förebilder är stor och genom att hänga upp ett tidsdokument från en specifik händelse som kanske förändrade världen kan vi påminnas om livets föränderlighet och vår personliga resa i tiden.

 

svartvitt poster.jpg

Snygg & modern väggkonst med svartvita bilder 

Med våra svartvita bilder och posters vill vi ge dig möjligheten att utforma en gemytlig tillvaro i din bostad och sätta prägel på inredningen med väggdekorationer i form av posters och affischer. Kombinera dem efter egen stil och ta fram dina personliga sidor och egenskaper i olika budskap eller konstverk som representerar det du står för.

 

Vi erbjuder en mängd olika mått på tavlorna för att du ska kunna kombinera dem till en helhet och du kan även skifta mellan att hänga dem vertikalt och horisontellt för att få fram en tillfredsställande geometri i tavelväggen. Beroende på rum kan du välja ut bilder med specifika teman, eller kanske variera dig beroende på rådande förutsättningar. 


Vi strävar mot mångfald och vår vision är att alla ska ha möjlighet att dekorera sina väggar med vackra tavlor, posters och affischer som både inspirerar och utgör viktiga detaljer i inredningen. Vår verksamhet fokuserar lika mycket på kvalitet som utseende och våra produkter är således både vackra att titta på och håller länge , för att du ska kunna glädjas åt dem under en lång tid.

 

Många konstnärer och fotografer väljer att uttrycka sig i svartvitt och genom att experimentera med ljussättningar och kontraster som rör sig i gråskalan kan fotografier och illustrationer framkalla magi. Klassiska fotografier är i regel svartvita och i sortimentet hittar du flera tidlösa bilder av kända musiker, konstnärer och modeller som har förevigats i ett perfekt ljus. Hos oss på Posterton kan du också hitta mer färgrika posters i retro & vintage stil

 

Vi har valt ut favoriter som berör och genom att inkludera flera olika genrer och stilar ser vi till att det finns något för alla i sortimentet. Välkommen att klicka dig runt bland svartvita bilder och tavlor och låt dig hänföras av vackra motiv som kan hängas upp på dina väggar för en stilren inredning hemma hos dig.