Kopparramar

Ge dina väggar lite extra personlighet med våra kopparramar! De här ramarna är tillverkade av högkvalitativ metall och är lätta att öppna på baksidan så att du enkelt kan montera dina affischer. Med en elegant och smal profil kommer dessa ramar att se bra ut på vilken vägg som helst.

Beskrivning

Ge dina väggar lite extra personlighet med våra kopparramar! De här ramarna är tillverkade av högkvalitativ metall och är lätta att öppna på baksidan så att du enkelt kan montera dina affischer. Med en elegant och smal profil kommer dessa ramar att se bra ut på vilken vägg som helst.

Vacker inramning med en kopparram 

Posterton ger dig möjligheten att utforma en egen tavelvägg med kopparramar som sätter prägel på ditt hem och bringar en unik design i naturliga färger.

 

Komplettera dina affischer och posters med vår högkvalitativa kopparramar för ett speciellt uttryck i dina tavlor. Framhäv motiv som är inspirerade från naturen genom att välja en naturlig färg som inramning. Våra tavelramar smälter snyggt in i de flesta inredningar och ger ett stilrent intryck i ditt hem.

 

Kopparn är starkt kopplad till svensk kulturhistoria eftersom dess utvinning har utgjort en viktig del i vår utveckling – med sina goda funktionella egenskaper i diverse produktioner, liksom användning som dekoration i flera århundraden.

 

Posterton har tagit fasta på kopparns tilltalande utseende som utsmyckning och erbjuder därför ett brett utbud med kopparramar för att du ska kunna dekorera dina väggar med vackra tavlor i olika konstellationer och former. Här finns olika mått och storlekar som du kan kombinera som du själv önskar, samt hänga både vertikalt och horisontellt. 

 

Kopparramar anpassade för alla hem & rum

Med inspiration från våra svenska landskap med skogar, berg och åkermark är dessa kopparramar utformade och anpassade för nordiska hem i klassisk svensk stil. De gör sig fantastiskt vackra som en kontrast till en i övrigt modernistisk inredning och förmedlar både lugn och harmoni. Du som har affischer och posters med mycket grönska i bilden kan på bästa sätt rama in dessa naturmotiv med en kopparram för att få fram ett enhetligt och självklart helhetsinttryck i tavlan.

 

Det kan till exempel röra sig om ett naturfotografi med vidsträckta horisonter och en explosion av olika färgnyanser som reflekteras från ett naturligt solljus från en tidig vårmorgon. Att avgränsa ett sådant fotografi med en kopparram låter motivet tala för sig självt, och skapar just den harmoni som annars bara upplevs i naturen. 

 

Posterton bidrar med inredningskonst i form av väggdekorationer och vårt sortiment är framtaget för alla ska hitta något som faller dem i smaken. Använd dina kreativa sidor och låt dig inspireras när du klickar dig runt mellan diverse posters och bilder. Här finns flera varianter av tavlor som kan ramas in, föras samman till en enhet, och hängas upp efter dina egna önskemål för att bidra med någonting extra till din inredning.

 

Vi strävar mot att nå ut till olika personligheter med olika intressen och bakgrunder och du kan till exempel glädjas åt ett känt citat eller ordspråk, eller dekorera med vackra färger respektive svartvita illustrationer. Precis som kopparn har vi vårt ursprung i naturen, och trots våra olikheter kan vi mötas i en gemensam historia som har präglats av överlevnad och utveckling. Förmedla banden mellan oss med en naturskön bild och en stilfull kopparram.