Ramar 30x40 cm

Letar du efter ett elegant sätt att rama in dina affischer? Här finner du vårt utbud av ramar i storleken 30x40 cm! Vi har en mängd olika färger och material att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta ramen för din poster eller tavla.

Beskrivning

Letar du efter ett elegant sätt att rama in dina affischer? Här finner du vårt utbud av ramar i storleken 30x40 cm! Vi har en mängd olika färger och material att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta ramen för din poster eller tavla.

Tavelram 30x40

En tavelram i storlek 30x40 cm är bland våra mest populära ramar. Välj bara ut den färg och det material du tycker framhäver affischens eller tavlans motiv bäst. 30x40 är ett populärt mått på en ram, en storlek som varken känns liten eller stor, en perfekt mittemellan-ram helt enkelt!

Samtliga av våra ramar är utformade till våra affischer och posters med samma mått. Men självfallet kan du även ha dina egna bilder och motiv i ramen. Detta blir därför en perfekt storlek på en tavelram, som fungerar bra oavsett hur du bor eller vilket rum du vill ha ramen hängandes i. 

Du kan enkelt skapa en variation på väggen hemma med flera ramar i blandade storlekar där tavelram 30x40 cm gör sig alldeles utmärkt. Om du tänker sätta upp flera tavlor i en grupp, är passepartout ett bra tips. Då kan du skapa ett helt annat fokus, beroende på passepartoutens design. 

Svarta ramar, guldramar eller träramar i 30x40

Vi på Posterton erbjuder ramar av hög kvalitet, i olika träslag och färger. Ekramar är såklart en populär klassiker som alltid fungerar till olika motiv. Likaså svarta och vita ramar är stilrena och går att kombinera, för att skapa en mer unik känsla. Vi har även silverramar, kopparfärgade ramar och guldramar för en mer glamorös stil.

Olika stilar, låt kreativiteten flöda

Bli inspirerad av vårt utbud av ramar och välj ut tillhörande posters och bilder att rama in! En ram i storlek 30x40 kan du hänga på väggen både horisontellt och vertikalt. Ett tips är att använda en en tavelkrok. På så sätt slipper du spika och skada väggen. Nedan hittar du alla våra färger och material för tavelram 30x40:

Kvalitativa ramar

Alla våra ramar är tillverkade av högsta kvalitet. Varje ram levereras med ett akrylglas som är skyddat på båda sidor med en skyddsfilm som måste tas bort före användning. Vi tillhandahåller två metallhängare på baksidan av ramen som möjliggör placering antingen vertikalt eller horisontellt.

Köp billiga ramar 30x40 online hos Posterton!

Att uppdatera ditt hem behöver inte vara dyrt! Med en ny ram och nya motiv på väggarna så kan du enkelt ändra ditt hems utseende beroende på säsong och känsla. Det finns många fördelar med att handla ramar online. En av fördelarna är just priset. Med våra ramar kan du med enkla medel få till ett nytt fräscht utseende utan att behöva spendera en massa pengar för att göra det. Våra ramar är av hög kvalitet och rimligt prissatta, så du kan handla tryggt och enkelt. Det bästa av allt är när du har hittat din favoritram så kan du enkelt byta ut motivet för ett helt nytt utseende. Vilket gör att du enkelt kan ändra stilen i ditt hem utan att det behöver kosta en förmögenhet. 

Tavelram och fotoramar 30x40 – Det perfekta valet

Visste du att 30x40 cm är en av de vanligaste ramstorlekarna på väggarna hemma? Storleken är också perfekt för att dekorera med fina affischer i en tavelvägg. Eller i kombination med stora ramar eller bilder från dina barn och husdjur. Då det är en av de vanligaste storlekarna på posters så kommer du utan problem att hitta just ditt favoritmotiv som gör att ditt rum får den perfekta känslan som du är ute efter.

Då tavelram i måttet 30x40 är rektangulär och har ett bildförhållande på 3:4, är de perfekta för att användas både i stående och liggande format. 

Du har kanske en bild som du själv tagit med din telefon? Bilder som du tar med din telefon brukar oftast vara i format 4:3 vilket gör att vår ram i måtten 40x30 passar perfekt till dessa foton. På så sätt slipper du beskära bilden!

Tavelvägg med tavelram 30x40 i fokus

Funderar du på att skapa en tavelvägg hemma? Med en tavelvägg så kombinerar du flera tavlor och motiv som gör en enhetlig känsla. Det är där vår tavelram 30x40 verkligen kommer in. Det är en perfekt storlek att ha både vertikalt och horisontellt på väggen vilket gör att denna passar in perfekt i flera konstellationer. Detta gör att inspirationen kan flöda. 

Om du vill ha en tavelvägg i ditt kök, matsal, vardagsrum eller varför inte i sovrummet, så är åtminstone en tavelram i storlek 30x40 givet att inkludera. Du kanske vill ha 4 stycken motiv i samma storlek, eller kombinera olika storlekar. Om du behöver inspiration för hur du ska planera din tavelvägg så kan du hitta det här: Planera din tavelvägg

Det bästa av allt är när årstiderna ändrar sig så kan du enkelt byta ut motiven i ramarna som du redan placerat ut perfekt på din vägg. På så vis kan du få en helt ny känsla i hemmet och göra att det känns som ett helt nytt rum.