Babysköldpadda Poster

Storlek

Beskrivning

Den här affischen är det perfekta sättet att lägga till en touch av natur i vilket rum som helst. Fotografiet av den lilla babysköldpaddan som kryper ner mot havet är otroligt fridfullt och lugnt. De dämpade färgerna sand och vitt är perfekta för att skapa en avkopplande atmosfär. Den här affischen skulle vara det perfekta tillägget till vilket hem eller kontor som helst. Fotografi av en liten babysköldpadda som kravlar ner till havet. Poster i neutrala toner som sandfärg och vitt.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej