Hästar Poster

-50 %

Storlek

Beskrivning

Den här affischen med hästar är det perfekta tillägget till alla hästälskares hem. Det vackra fotot av tre hästar, två större hästar och ett föl, uppradade bredvid varandra mot en klar himmel kommer garanterat att skapa glädje i vilket rum som helst. Affischen är svartvit med dynamiska rörelser, skarpa kontraster och en mycket hög skärpa. Bild av tre hästar, två större och ett föl, som står uppradade bredvid varandra mot en klar himmel. Poster är svartvit med dynamiska rörelser, skarpa kontraster och en väldigt hög skärpa.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej