Fjäderlätt Poster

Storlek

Beskrivning

Om du letar efter ett konstverk som kommer att lägga till en touch av fred och lugn i ditt hem, behöver du inte leta längre än till denna poster. Detta vackra fotografi av en fjäder med vattendroppar vilande på ytan är perfekt för att skapa en lugnande atmosfär i vilket rum som helst. De varma, neutrala tonerna i mjuk beige gör den här affischen till ett självklart val för alla som vill injicera lite avkoppling i sin inredning. Fotografi av en fjäder med vattendroppar som vilar på dess ytan. Varma neutrala toner i mjukt beiget gör denna postern till ett självklart val för den som vill ge en rofylld känsla åt sitt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej