Korkar Upp Vin Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Häftig och trendig kökstavla som visar en korkskruv och en flaska vin som håller på att öppnas. Bilden är fotograferad med ett snyggt brun filter som göra att bildens kontraster kommer fram på ett vackert och tydligt sätt. Visste du att att det var under 1600-talet, i samband med att glasflaskor blev mer och mer vanliga, som vinkorken av korkeksbark ökade kraftigt i popularitet. Vill du skapa en häftig tavelvägg med flera köksposters? Kolla runt bland alla våra andra köksposter och hitta din perfekta kombination.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej