Canal Grande I Venedig Poster

Storlek

Beskrivning

Ta en resa till Venedig utan att lämna ditt vardagsrum med denna vackra Grand Canal in Venice Poster. De livliga färgerna förflyttar dig direkt till stadens hjärta, och det berömda landmärket i bakgrunden kommer garanterat att imponera på alla gäster. Så varför inte hänga upp detta fantastiska konstverk och njuta av lite italiensk kultur idag? Färgglatt foto av Grand Canal i Venedig, taget från Ponte dell'Accademia med Santa Maria Della Salute i bakgrunden. Mycket blåa och varma nyanser.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej