One Way Poster

Storlek

Beskrivning

Gör ett djärvt uttalande i ditt hem med denna slående One Way Poster. Den här affischen, som visar ett livligt stadslandskap, är det perfekta sättet att ge ditt rum lite personlighet. Vare sig du vill ge en urban sofistikering eller helt enkelt skapa en iögonfallande fokuspunkt, kommer den här affischen garanterat att göra ett uttalande. Svartvitt fotografi av en storstad, skyskrapor och en vägskylt där det står "One Way". Ett härlig motiv som passar utmärkt tillsamans med andra svartvita posters.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej