Irises By Vincent Van Gogh Poster

Storlek

Beskrivning

“Irises” är målad av den nederländske konstnären Vincent Van Gogh år 1889 och hittas i kategorin Illustrationer och Abstrakt. Van Gogh var tecknare, målare och grafiker. Hans konst gestaltade ofta landskap, stilleben, porträtt och självporträtt. Han uttryckte sig med uttrycksfulla penseldrag och räknas som expressionismens och den moderna konstens främsta föregångare. “Irises”, föreställer en blomrabatt med blåa irisar i förgrunden. Denna poster med dess vackra färgkombinationer i blått, grönt och brunt är lätt att kombinera med andra konst och grafiska tavlor i samma nyanser för att skapa en härlig känsla i ditt hem. Bilden ligger mot en ljust beige bakgrund och har text under motivet.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej