Dimma Över Träden Poster

Storlek

Beskrivning

Vi presenterar vår affisch dimma över träden, ett måste för naturälskare och konstentusiaster. Det här fantastiska trycket visar skönheten hos rullande dimbankar över ett fridfullt bergslandskap. Vid första anblicken är det lätt att bli fascinerad av den eteriska skönheten i scenen framför dig. Men ta en närmare titt och du kommer att se de intrikata detaljerna i träden och lövverket som gör det här trycket så speciellt. Oavsett om den visas i ditt hem eller på ditt kontor kommer den här affischen säkert att imponera på gästerna och inspirera till kreativitet. Så vänta inte, beställ din dimma över träden poster idag! Vacker naturposter med dimma över träden i ett bergslandskap.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej