Citronskivor Poster

Storlek

Beskrivning

Få in lite solsken i köket med den här livliga affischen med citronskivor. Den här affischen är perfekt för att lägga till ett stänk av färg i vilket rum som helst, och den är också idealisk för köket, eftersom citronerna garanterat kommer att ge en touch av ljushet till din dag. Den här affischen är tryckt på högkvalitativt papper och kommer garanterat att göra ett uttalande var den än hänger. Så varför inte lägga till en touch av sommarglädje i ditt hem idag? Poster med dekorativa citronskivor i gult som överlappar varandra. Motivet av citroner passar särskilt väl för ett kök.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej