Coffee Poster

Storlek

Beskrivning

Vakna upp och lukta på kaffet! Den här vackra svartvita affischen är perfekt för köket, kontoret eller var du än vill lägga till lite liv. Den realistiska bilden av en kaffesäck och en skopa får dig att känna dig som om du befinner dig mitt i hjärtat av en kaffeplantage. Oavsett om du är en kaffeälskare eller bara uppskattar bra design kommer den här affischen garanterat att glädja dig. Svartvit poster föreställande en säck med kaffebönor och en silverskopa.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej