Snart Skålar Vi! Poster

Storlek

Beskrivning

Den här vackra rosa affischen har en tornande pyramid av champagneglas som alla är fyllda till brädden med bubblande champagne. Det är det perfekta sättet att dekorera inför ett speciellt tillfälle, eller att helt enkelt lägga till en touch av glamour till din vardag. Oavsett om du är värd för en fest eller bara njuter av ett glas champagne på egen hand kommer den här affischen garanterat att ge dig ett leende på läpparna. En pyramid av champagneglas och bubblande champagen. En poster i ljust rosa ton.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej