Berlin Poster

Storlek

Beskrivning

Välkommen till Berlin! Den här pulserande staden är hem för en rik kultur och historia som bäst fångas i dess många ikoniska landmärken. Med den här snygga affischen kan du visa upp din kärlek till Tysklands huvudstad med stolthet. De vackra bokstäverna och den eleganta designen gör den till det perfekta tillägget till vilket rum som helst och utgör en utmärkt samtalsämne. Så varför vänta? Lägg till detta unika konstverk till din samling idag! Grafisk texttavla med bokstaven "B" följt av "Berlin" och "Deutschland"

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej