Find Beauty In The Small Things Poster

Storlek

Beskrivning

Det är något med orden "Find Beauty In The Small Things" som får dig att må bra, eller hur? De är en påminnelse om att ta ett steg tillbaka och uppskatta de små sakerna i livet. Det är vad den här affischen handlar om - att hjälpa dig att hitta skönhet i de små sakerna, varje dag. Oavsett om du sätter upp den på väggen som en inspirationskälla eller om du förvarar den någonstans där du kan läsa den när du behöver en uppmuntran, kommer den här affischen garanterat att hjälpa dig att se världen i ett mer positivt ljus. Texttavla med orden "Find Beauty In The Small Things" skrivet i svart mot en vit bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej