If Not Now, When? Poster

Storlek

Beskrivning

Om du letar efter en dos motivation kan du inte leta längre än till den här iögonfallande affischen. Det här trycket är perfekt för att lägga till lite inspiration till din arbetsplats eller ditt vardagsrum och kommer garanterat att påminna dig om att det är dags att agera nu. Oavsett om du arbetar med ett stort projekt eller bara tar steg mot dina mål kommer den här motiverande affischen att hålla dig i rörelse. Typografisk poster med citatet "If Not Now, When?". En poster med svart text mot en vit bakgrund passar utmärkt tillsammans med andra posters i en tavelvägg.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej