How to

Halloween-dekoration med posters

 

Affischer är ett enkelt och roligt sätt att dekorera hemmet för Halloween. Du kan hitta affischer med spöken, häxor och pumpor på de flesta fester och i Halloweenbutiker. Men om du vill ha något lite annorlunda kan du prova att använda affischer med naturtema. Affischer med höstlöv, ekollon och ekorrar kan ge ditt hem en festlig höstkänsla utan att vara alltför halloweenaktigt. Och om du vill gå helt ut kan du hitta affischer med kusliga skogsscener eller kusliga skymningsscener. I det här blogginlägget kommer vi att ge dig några tips på hur du kan ge din inredning en trevlig halloweenkänsla med hjälp av affischer!

 

Happy Halloween Gallery Wall (1).jpg

 


Våra 3 tips för Halloween-inredning

Halloween är en tradition som går tillbaka till århundraden. Den tros ha sitt ursprung i den keltiska Samhain-festivalen, där man firade slutet av skördesäsongen. Idag firas Halloween över hela världen. I USA är det en tid för godis, kostymer och dekorationer. Ett populärt sätt att dekorera till Halloween är att använda affischer. Affischer är ett utmärkt sätt att sätta lite färg och spänning i ditt hem eller kontor. På vår webbplats kan du hitta ett stort urval av 1500 motiv. Låt oss hjälpa dig att välja de bästa!

 

1. Lek med färgerna 
De traditionella färgerna för Halloween är orange och brunt. Dessa färger förknippas ofta med hösten, när löven byter färg och naturen börjar förbereda sig för vintern. Men var inte rädd för att experimentera med andra färger också. En svartvit affisch kan vara lika effektiv som en orange och brun affisch. Och om du verkligen vill sticka ut kan du prova att använda en färgpalett som är helt annorlunda än de traditionella Halloweenfärgerna. Oavsett vilka färger du väljer, se till att dina affischer gör ett uttalande och får folk i Halloween-anda!

 

2. Häng upp naturen på din vägg
Inkludera gärna naturen i din inredning genom att använda affischer med bilder av träd eller andra växter. Vi har ett brett urval av landskap som kan bidra till att skapa en kuslig stämning som är perfekt för Halloween, ta en titt på vår "Magisk Morgon" till exempel. Du kan också använda affischer med bilder av naturen på vintern. Kontrasten mellan kalla, karga landskap och höstens varma färger kommer att ge ditt hem en kuslig känsla. Slutligen, om du verkligen vill omfamna halloweens mörker kan du överväga att använda svartvita affischer. Denna färgpalett väcker tankar om död och förfall, perfekt för denna kusliga helgdag. Genom att följa de här tipsen kan du enkelt förvandla ditt hem till en halloweenparadis.

 

3. Var kreativ
Letar du efter ett sätt att piffa upp din inredning inför Halloween? Varför inte prova att måla dina ramar? Du kan gå loss på en ljus orange färg för att få dina naturaffischer att sticka ut. Det kommer att se vackert ut bredvid en inredning med spindelnästen, pumpor eller till och med dödskallar. Vi har en särskild DIY-artikel på vår webbplats som visar hur du kan anpassa dina ramar. Dessutom är det ett roligt gör-det-själv-projekt som du kan göra med hela familjen. Så om du letar efter ett nytt sätt att dekorera till Halloween, se till att prova att dekorera dina ramar.


Nu när all Halloween-dekoration är uppsatt är det dags att luta sig tillbaka och njuta av den kusliga säsongen. Oavsett vilken riktning du väljer att gå i, kom ihåg att målet är att ha roligt och vara kreativ!