Mina Pärlor Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Pärlor är klassiska och tidlösa och ger varje outfit en elegant touch av elegans. Oavsett om du klär upp dig för en utekväll eller accentuerar en avslappnad dagslook är dessa dyrbara ädelstenar det perfekta tillbehöret. Den här affischen visar ett vackert foto av en arm som håller ett pärlhalsband och ger dig en inblick i pärlornas lyxiga värld. Den här affischen är perfekt för alla som älskar elegansen och den klassiska skönheten hos dessa ädelstenar och kommer garanterat att imponera. Kvinna håller i ett pärlhalsband

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej