The Girl In The North By Paul Klee Poster

Storlek

Beskrivning

“The Girl in the North” är målad av den tysk schweiziske konstnären Paul Klee runt år 1939, ett abstrakt verk i sköna färger. Paul Klee använde sig av olika uttrycksmedel såsom olja och akvarell och gärna i kombination med flera andra typer av material. Paul Klee hade en alldeles egen stil men förknippas med både expressionismen, kubismen och surrealismen. Denna poster med dess vackra färger som lila, beiget, gråblått och rost samt med text i svart är lätt att kombinera med andra konst och grafiska motiv i samma nyanser för att skapa en härlig känsla i ditt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej