Line Art Posters

Utforska vårt breda utbud av Line Art posters! Denna konstform har trendat oerhört på senare år, vilket gör den till ett populärt inslag i många hem. Vi har tagit fram Line Art posters i enkel och minimalistisk design, likväl som vi kan erbjuda mer komplexa skapelser. Välj bland abstrakta motiv, människor, blommor och mer!

Beskrivning

Utforska vårt breda utbud av Line Art posters! Denna konstform har trendat oerhört på senare år, vilket gör den till ett populärt inslag i många hem. Vi har tagit fram Line Art posters i enkel och minimalistisk design, likväl som vi kan erbjuda mer komplexa skapelser. Välj bland abstrakta motiv, människor, blommor och mer!

Line Art posters går bra ihop med alla stilar 

En Line Art poster gör sig bra ihop med alla inredningsstilar. För dig som föredrar en genomgående minimalistisk stil, passar linjekonst som handen i handsken! Fyll en hel vägg med Line Art posters och variera gärna tunna och fina linjer med tjocka och fylliga. Genom att ha många affischer i samma stil, kommer du skapa en genomtänkt helhetskänsla i ditt hem.

 

Du kan även experimentera med line art som kontrast i en inredningsstil som i övrigt är fylld med detaljer och mönster. En tulpan i enkla linjer blir en behagelig punkt att vila ögonen på. Eller varför inte sätta upp ett av våra mest populära motiv, Vi

 

Matcha gärna din plansch med någon av våra ramar. En svart metallram går bra ihop med valfri Line Art poster. Du kan även experimentera med en ram i silver eller guld, för att låta det enkla motivet lyftas av en pampig ram. 

Enkelt, men aldrig tråkigt

Gemensamt för Line Art, är att man använder linjer och former för att skapa två- eller tredimensionella motiv. Övervägande del av verken är i svart och vitt, men man kan även skapa intressanta uttryck med hjälp av lite färg. Kika gärna in vår poster Abstrakta kvistar, med detaljer i blått och grönt.   

 

En av de saker som är mest fascinerande med Line Art, är att det krävs väldigt lite för att skapa ett intressant motiv. Vår hjärna har förmågan att själv fylla i vissa tomrum i grafiska element. På så sätt kan du låta din egen påhittighet måla upp det som linjerna lämnar öppet för tolkning. En enkel svart linje på ett vitt papper kan forma allt från människor till blommor med hjälp av din egen fantasi! 

 

Du kan även hitta linjekonst som frikostigt använder flera linjer för att skapa komplexa verk. Vår Poster Kvinnor är uppbyggd av många mindre streck, där du kan urskilja en hel värld i en abstrakt stil. En annan variant är att låta samma typ av linje få fylla hela pappret. På så sätt kan man få ett helt virrvarr av linjer, som tillsammans skapar ett ordnat kaos som aldrig blir varken för mycket eller lite att titta på. 

Beställ Line Art posters online – snabb leverans

Hos oss kan du enkelt beställa Line art posters online. Klicka hem dina favoriter så försöker vi skicka dem redan dagen efter du lägger din beställning. Vanligtvis levereras din poster inom 2–3 arbetsdagar. Om du känner dig osäker på vilket motiv du ska välja, kan du beställa hem dina favoriter och fundera i lugn och ro. Du har alltid 14 dagars ångerrätt, vilket ger dig tiden att känna efter vilken poster som passar bäst i ditt hem. 

 

Oavsett vilken poster du väljer, kommer du få den på ett premiumpapper av högsta kvalitet. Alla våra posters är FSC certifierade, vilket betyder att din poster är producerad i material från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både miljö och människor.